Wat vind ik het toch leuk om mensen te interviewen. Een aantal weken geleden vertelde ik al dat ik het interview online ging doen, in plaats van bij mijn gast thuis. De redenen zijn natuurlijk duidelijk.

Er zaten eigenlijk ook best voordelen aan het online interviewen. Zo waren de geluidsopnames dit keer ook echt afzonderlijk, dus geen ‘spil over’ van geluid van de ander in de microfoon van de een. Dat maakte het net even makkelijker om te knippen en plakken. Dat knippen en plakken heb ik trouwens geleerd aan de UT, net als mijn gast Sibrenne. Hoe dat zit kun je hier beluisteren. Klik ook even op de abonneerknop in je podcastapp en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Daarin kondig ik als eerste aan dat er een nieuwe aflevering klaar staat en vertel ik iets meer over het interview en de gasten.