Dochter maakte weer een mooie tekening voor Sint, dit keer van het Pietenhuis. Let vooral op de tekst. Sinds een paar weken probeert Dochter woorden op te schrijven. Ze pakte ‘m mooi in en stopte de tekening in haar laars.

Aangezien ik dat precieziestrooien ook wel eens wilde zien, legden we dit keer ook een theedoek neer. Misschien strooien de Pieten liever niet op een smerige deurmat. En wat blijkt? Het plan werkte een mega Y en bescheiden E van kruidnoten vanochtend op de theedoek. Knappe Pieten toch. De Pieten hebben ook de tekening uitgepakt en meegenomen. Het inpakfolie hebben ze weer door de brievenbus gedaan.

Blijkbaar hoorde Dochter tot de gelukkigen. Ondanks het tekort aan cadeaus had zij wel wat in haar laars. Een PEZ Paw Patrol Chase snoepautomaat. Ik wist niet dat die dingen nog gemaakt werden. Ik had dertig jaar geleden ook al zo’n ding (maar dan met een ander figuur).

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}